Основні послуги NewStroy

Для безкоштовної оцінки Вашого проекту телефонуйте прямо сьогодні: (066) 955-55-83, (097) 055-55-96!

не знаєте вартість
вашого ремонту?

виконуємо тільки комплексні роботи часткові дрібні роботи не проводимо

Меблі на замовлення: геть типаж, хай живе індивідуальність

Newstroy – не лише професійний ремонт квартир, а й виготовлення меблів на замовлення. Наші майстри створять унікальні та якісні меблі, відповідні вашим потребам і бажанням.
Ви вважаєте інтер’єр починається з ремонту? Ні в якому разі! Тільки тандем якісних будівельних робіт і відповідні до них по стилю меблі зроблять будинок або заклад цікавим і комфортним.

Меблі «під себе»

Вам знайома ситуація, коли дорогі меблі абсолютно не вписується у внутрішнє оздоблення приміщення? Якщо Ви помічали десь таке, можете не сумніватися, придбані меблі були куплені в магазині готових виробів.

У результаті не враховувалися дрібні інтер’єрні особливості і розміри приміщення. Такого не станеться, якщо придбати у Києві меблі на замовлення. Адже так Ви зможете не просто створити гармонійний інтер’єр, але і, що називається пристосувати необхідні дивани, шафи, комоди і тумбочки «під себе». У таких меблів зручно розташуються наявні предмети, а м’яка частина стане буквально «обволікати» тіло, даруючи комфорт і зручність.

У цьому якраз і криється причина того, що меблі на замовлення у Києві вкрай затребувані у городян і жителів нашого регіону. Причому стосується це не тільки домашніх меблів, а й офісної, готельної, ресторанної та т.д. Навіть школи і дитячі садки не поспішають купувати побиті, типові, готові вироби, які по суті, безликі і не дуже-то функціональні.

Меблі під замовлення: престиж і комфорт

Для меблів найважливішим елементом є не тільки зовнішній декор, але і ергономічність. Від того, наскільки вони зручні, врешті-решт залежить і настрій, і навіть здоров’я. На тому ж дивані хтось любить затишно розміститися, по-домашньому, підібгавши під себе ноги. Інші вважають за краще неглибокі сидіння, але з високими, майже вертикальними спинками.

А виготовлення меблів на замовлення гарантує повний ергономічний комфорт. Причому індивідуальні особливості будови тіла, ріст і навіть вага можна врахувати при розробці домашніх або бізнес-меблів.

Оригінальна фурнітура, вишукані фасади або оббивка припадуть до душі любителям нестаріючої класики. Зухвала геометрія меблів у стилі поп арт порадує підлітків або завзятих молодих неодружених, що цінують простір і віддають перевагу мінімалістичній гармонії.

Інша справа, коли мова йде про молодожонів або романтичних осіб. Для них дуже важливо вибрати витончені спальні на замовлення з рясними дзеркалами і віньєтками в декорі фасадів. Тому можна стверджувати, що замовлення меблів врахує не лише Ваші естетичні уподобання, а й характер, і навіть стиль життя. І це чудово!

7 правил у Ваших інтересах

  1. щоб Ви відчували себе надзвичайно комфортно у власному будинку або пишалися обстановкою свого закладу, наша компанія, (з більш ніж 10-літнім стажем), пропонує наступні послуги з виготовлення меблів:
  2. безкоштовний приїзд замірювача і надання каталогу нашої продукції. З ним приїхавшим менеджером обговоріть вибрані матеріали і фурнітуру. Він розповість Вам про те, як і з чого ми виготовимо для Вас вподобані меблі, обумовить терміни і особливі побажання.
  3. при бажанні, Ви зможете самостійно ознайомитися з нашою продукцією в каталозі, представленому на сайті.
  4. якщо захочете обзавестися унікальними ексклюзивними екземплярами, наші дизайнери зроблять для Вас особливий проект. Важливим є те, що ми гарантуємо: Ви ніде не зустрінете «меблевий клон» Вашого замовлення – меблі, розроблені для Вас, ніколи не прикрасять наш каталог.
  5. після замовлення ексклюзивних меблів наші дизайнери-конструктори виконають не тільки робочі креслення, але і 3D візуалізацію, яку Ви отримаєте по електронній пошті. Більш того, наші художники не просто запропонують Вам розроблений варіант, але і порекомендують, де краще розставити замовлені меблі, щоб вони найбільш гармонійно вписалися в інтер’єрний простір приміщення.
  6. далі ми укладемо договір зі вказаним кінцевим кошторисом і з повним описом не тільки матеріалів, але і кріплення, фурнітури і т.д. Ми хочемо захистити Вас від несподіванок: співпраця з Вами має бути чесною і прозорою.
  7. через кілька днів наші вантажники доставлять і розмістять Ваше замовлення і розставлять його у схвалених місцях. Доступна вартість навіть ексклюзивних меблів, і дружня послуга з їх безкоштовного монтажу обов’язково сподобаються Вам.

Стильні меблі для знавців

З нашими меблями оригінально і стильно буде виглядати будь-яке приміщення. Для цього у будинок замовте:

  • кухню;
  • спальню;
  • дитячі меблі;
  • стінку;
  • передпокій;
  • гардеробну.

Шикарні кухні на замовлення з дерев’яного масиву або МДФ панелей будь-якого кольору, глянцеві матові або зістарені під вінтаж зроблять приміщення, де найчастіше збираються домочадці, екстравагантним або дуже домашнім.

Цікаве інтер’єрне рішення прихожих не обійдеться без «гардеробних на замовлення. Глухі фасади або оформлені в техніці фьюзін (спеціальна спечена мозаїка) на склі вишуканих малюнків зроблять і маленький, і величезний коридор функціональним і унікальним.

Особливе місце в будинку займає дитяча кімната. Одна справа, коли малюк зовсім крихітний та інше – коли живе там тінейджер. Діти ростуть, а разом з ними змінюються і переваги. Наша недорогі, але якісні та безпечні дитячі меблі на замовлення дозволять через кілька років без шкоди для сімейного бюджету оновлювати інтер’єр дитячої з урахуванням мінливих потреб і пристрастей маленького господаря.

У вітальнях або кабінетах відмінно впишуться наші стінки на замовлення з елементами модерністського або класичного декору. Нео класичний розпис на фасадах або неприборкана варіативність хай тека втілиться з замовлених стінках і зроблять інтер’єр закінченим і перфекціонним.

Шикарна ергономіка бізнес-меблів

При виборі офісних меблів ми допоможемо визначитися з комплектацією і необхідною стилістикою. Адже офіс – візитна картка бізнесу, тому там не буває дрібниць. Зазирнувши до Вас одного разу, клієнти і партнери по антуражу інтер’єру зможуть оцінити спроможність і результативність роботи компанії.

Скупченість і нагромадження офісної техніки, відкриті шафи і кавоварка з кулером, які стоять на виду, безумовно, психологічно відштовхнуть відвідувачів і свідомо розчарують їх у подальшій співпраці. Саме тому офісні меблі на замовлення повинні бути презентабельними і по-діловому комфортними. Ніяких гострих кутів на столах, скляних фасадів та відкритих ніш!

Все заховано від сторонніх очей, стильно і елегантно – ось головні правила офісних меблів. Кабінет керівника слід обставляти на порядок більше дорогими меблями, ніж рядових співробітників. І справа тут не в гонорі начальника, а у діловій етиці. Наші стилісти-дизайнери врахують ці та тисячі інших моментів, запропонувавши Вам чимало відповідних варіантів.

У готелях інтер’єр номерів, барів і вестибюля повинен бути унікальний, це аксіома. Але не менш важливо, щоб в таких закладах меблі були б довговічними. Тому тут необхідно підбирати ергономічні та високоякісні меблі. Для Вас ми посилимо корпусну частину і заокруглемо краї. Міцні ламелі ліжок і елегантні, міцні фасади шаф купе на замовлення доставлять задоволення постояльцям і позбавлять Вас від швидкої заміни меблів.

Будь-який бізнес так чи інакше пов’язаний з реалізацією. Тому для успішного продажу важливо придбати торгові меблі на замовлення, які будуть зручними для персоналу і комфортними для клієнтів.

Для Вас ми зробимо ексклюзивні вітрини і шафи, обладнаємо кімнати відпочинку для персоналу і зробимо вишукані дивани та крісла для покупців. Ми перетворимо Ваш торговий салон в оазис для втомлених клієнтів, куди хочеться повертатися знову і знову.

Важливо, що ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками України і зарубіжжя. На всі комплектуючі та матеріали є сертифікати, з якими Ви зможете ознайомитися. Також ми готові зробити для Вас меблі під замовлення з матеріалів від відомих світових брендів.

Ваші ексклюзивні преференції

Все, з чого складатимуться Ваші меблі оброблено анти пожежними і анти статичними складами. Ми використовуємо тільки пиловідштовхуючі матеріали найкращої якості. Однозначно сказати, скільки коштуватимуть Вам замовлені ​​у нас меблі важко. Зробіть всього лише один дзвінок, і система знижок і преференцій негайно включитися для Вас.

Але навіть без програми лояльності наші меблі більш ніж доступні і розраховані на будь-який достаток замовника. Від економ до класу лакшері – ось головне кредо нашої компанії, бо кожен клієнт, з будь-яким достатком, повинен знайти у нас бажане.

Ми дорожимо своєю більш ніж десятирічною репутацією гідної компанії, тому надамо Вам краще. А 2 річна гарантія – підтвердження високої якості, що випускається нами універсальних і ексклюзивних меблів.

У разі навіть невеликих претензій ми негайно підемо Вам на зустріч і замінимо те, що здається Вам сумнівним. Тому не шукайте кращого – зателефонуйте нам навіть зараз. Привітний менеджер відповість на всі виниклі питання і проконсультує навіть у дрібницях.

Наші меблі допоможуть Вам досягти успіхів у бізнесі і стануть інтер’єрною знахідкою у будинку.
Так що не витрачайте час на пошуки кращих, Ви вже нас знайшли!
Телефонуйте, домовимось!

Читати текст повністю

у вас ще залишилися питання?