$

Підвісна стеля армстронг простота і надійність

Якщо Ви, не дивлячись на всі чутки про страшний і небезпечний ремонт, все ж зважилися приступити до цієї потрібної і корисної справи, то, безумовно, Ви – молодець. Компанія NewStroy ось уже 10 років розвіює міф про те, що ремонт  квартири робити складно і дорого. Більше 15 тис. наших клієнтів в Україні знають, що працювати треба тільки з перевіреними виконавцями. І якщо Ви приєднаєтеся до них, то зрозумієте, що це і є проста правда.

Репутацію завоювати не просто. Ще важче втримати. Варто один раз зробити помилку, і довіра буде втрачена назавжди. Саме ця обставина змушує нас дорожити як минулими, так і нинішніми клієнтами.

За рахунок чого? Головне, як відомо – кадри. У нас працюють дизайнери інтер’єру і будівельники тільки при наявності диплому. Ніякої самоосвіти! Наші співробітники мають досвід стажування за межами України. Адже сучасні матеріали, які використовуються в будівництві недешеві, та й організувати мережевий графік виконання робіт треба так, що б Ви не на один день пізніше не вселилися в Вашу квартиру, ніж передбачено договором.

Компанія NewStroy працює з такою віддачею для того, що б наступний ремонт для Вас або Ваших знайомих був замовлений знову у нас.
Збираючись робити ремонт , Ви, як правило, вже маєте якесь уявлення про те, з чого і як хотіли б оформити стіни і підлогу. А ось стеля, як правило, викликає сумнів. Ви не повірите, але саме цей елемент ремонтних робіт зазвичай і є тією точкою, яка вказує, наскільки зміни в квартирі вдалися.


Чому стеля армстронг така популярна (недорого і швидко)

Багато замовників губляться у виборі, як забарвлень, так і оформлень стель. З багаторічного досвіду роботи дизайнери компанії NewStroy стверджують, що одним з найулюбленіших матеріалів при виконанні стельових робіт були і залишаються підвісні стелі системи Амстронг.

Саме однойменна фірма першою в світі почала випускати ці стелі. Підвісна стеля армстронг у монтажі і демонтажі дуже проста. Та й вартість її, безумовно, щадна.


 Особливості підвісної стелі армстронг

Однієї з особливостей такої конструкції є те, що стеля армстронг складається з підвісної системи, яка закріплюється на стелі, і декоративних панелей. У нас тільки якісний монтаж.

Головна перевага перед, скажімо, гіпсокартонною, підвісна стеля армстронг має в тому, що її плити не вимагають додаткової обробки або фарбування. Вона вже випускається як гладкою, так і жорсткою, з малюнком або без, представлена у величезній кольоровій гамі.

Для будівельних гурманів теж знайдеться прекрасне рішення. Підвісні стелі армстронг зараз випускають в дизайнерській серії. Мається на увазі елітна лінія «Мадера». Такі плити покриті або ламінатом в тон певного виду деревини або навіть шпоном з натурального дерева.

Величезну популярність стеля армстронг отримала не тільки завдяки своїм конструктивним особливостям. Основний елемент в такій стелі – мінеральні плити. А це, як відомо, екологічно безпечний матеріал.

Крім того, вона має унікальні звукопоглинаючі дані. Так що якщо у Вас неспокійні сусіди зверху, то і думати – то особливо нічого. Кращого звукоізолятору Вам не знайти.


 Безпека підвісної стелі армстронг

Мінеральні плити абсолютно не горять. Саме ця обставина робить такий вигляд стелі особливо використовуваним на верхніх поверхах багатоповерхових колосів, в громадських будівлях і, звичайно ж, просто в будь-якій квартирі.

Такі стелі мають досить велику здатністю відштовхувати вологу (до 70%). Але виробники, пам’ятаючи про неймовірну популярність даного виду продукції, пішли ще далі і розробили абсолютно вологовідштовхувальні плити. Тепер їх можна застосовувати хоч в лазні, хоч в басейні, хоч у ванній, хоч на кухні.

Стаття в тему: ремонт стель у квартирі

Підвісна стеля армстронг Київ стала популярнішою ще й тому, що самого вимогливого замовника можна здивувати дизайнерським рішенням використання такого, здавалося б, простого матеріалу.


Приклади ремонту стелі від компанії NewStroy


Слід сказати, що компанія Амстронг винайшла і впровадила ці легкі і зручні конструкції Ви – не повірите, 1860 році! І тільки до кінця 90-х минулого століття жителі СНД дізналися про цю геніальну простоту. З тих пір такі стелі стали одними з найдоступніших і популярних.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, в среднем: 5,00 на основе 5)
Loading...