$

Ремонт квартир Бровари

Бажаєте зробити якісний євроремонт у квартирі за доступною ціною? В цьому випадку Вам потрібно звернутися в компанію NewStroy, яка здійснює всі види оздоблюваного ремонту квартир.

Сьогодні існує багато компаній, що надають такі послуги. Але досить важко знайти такого виконавця, робота якого не доставить зайвих проблем і розчарувань. Професійні фахівці компанії NewStroy пропонують оптимальне співвідношення ціни і якості. У своїй роботі вони беруть до уваги всі побажання клієнтів і здійснюють під ключ ремонт квартири Бровари в зазначені терміни. Замовте дизайн квартири


Професійний ремонт квартир в Броварах

На підготовчому етапі фахівцями компанії проводиться оцінка робіт, складається кошторис і надається консультація по підбору матеріалів.

Фахівці компанії знайомі з усіма нюансами, капітальний ремонт квартири з сучасними оздоблювальними матеріалами, тому Ваше оновлене приміщення буде радувати своїм естетичним виглядом, функціональністю і якістю виконаних робіт.

ремонт квартир Бровары


Стандартний план недорогого ремонту квартири

Підготовчий етап. На цьому етапі укладається договір, готується проектно-кошторисна документація, закуповується необхідне обладнання та витратні матеріали.

Практичний етап. Тут демонтується стара обробка, покриття підлоги, комунікації. Готується поверхня, зводяться нові елементи, встановлюються нові вікна та двері також арки з гіпсокартону. На підлогу накладається стяжка, проводиться штукатурка стін і укладання паркету, монтуються інженерні та комунікаційні системи.

Завершальний етап включає в себе внутрішню обробку приміщень, укладання підлогового покриття, обклеювання шпалер. Також фарбуються стіни, сантехнічні роботи, опалювальні прилади.
Замовляєте капітальний ремонт квартир в Броварах у компанії NewStroy


Приклади ремонту від компанії NewStroy

[fancygallery id=”5″ album=”5″]

Кожен етап контролюється фахівцями компанії, який буде погоджувати з клієнтом вирішення поточних питань.

Переваги роботи з нами:

– доступні ціни, дешевий ремонт;

– високий рівень якості;

– професіоналізм команди;

– максимально короткі терміни виконання робіт.

Мрієте про якісний ремонт? Телефонуйте нам прямо зараз і отримаєте всю цікаву для вас інформацію. Ми будемо раді співпрацювати з Вами.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, в среднем: 4,40 на основе 5)
Loading...