$

Вперше ремонт приміщень за вигідною вартості

Ремонт є важливою подією в житті будь-якої людини і в діяльності будь-якої компанії. Навіть маленькі роботи, пов’язані з простим оновленням інтер’єру створять новий настрій і поставлять нові життєві цілі. Але для того, щоб цей важливий етап пройшов без будь-яких труднощів, потрібно звернутися в спеціальну ремонтно-будівельну компанію. Компанія NewStroy здійснює ремонт приміщень у Києві і завжди надає відмінний результат роботи. Ваше приміщення буде виглядати саме так, як Ви собі і представляли.


Якісний ремонт нежитлових приміщень

До нежитловим приміщенням можна віднести кімнати, які не призначені для проживання людей. Найчастіше це приміщення, в яких немає опалення, водопроводу і електрики. Але непристосовані до проживання гаражі, виробничі приміщення і склади можуть бути використані абсолютно в інших цілях. Зауважимо, що ефективність експлуатації таких будівель прямо пов’язана з його ремонтом. Наша компанія допоможе перетворити сумну коробку стін у склад, новий магазин, гараж, теплицю, цех для виробництва, та й взагалі, у що завгодно.

Наші дизайнери вважають, що нежитлове приміщення – це основа для отримання комфорту і прибутку. Здійснивши грамотну обробку нежитлових приміщень Ви зможете створити свою власність, яка буде працювати на Вас і приносити Вам стабільний дохід. Звичайно, ремонт і обробка приміщень такого роду являють собою цілий комплекс послуг. Замовляйте ремонт банків, ремонт магазинів, ремонт ресторанів


Фото ремонту приміщень від Newstroy

[fancygallery id=”6″ album=”6″]

Надійний ремонт приміщень у Києві

Виходячи з поставленої мети, обробляються стіни. Якщо здійснюється обробка офісних приміщень або приміщень, де будуть постійно знаходиться клієнти і співробітники компанії, необхідно враховувати деякі нюанси. Зазвичай при ремонті таких приміщень наша компанія виконує наступні види робіт:

ремонт производственных помещений

– утеплення будівлі;
– монтаж гідро- і шумоізоляції;
– вирівнювання поверхонь;
– зведення функціональної даху;
– прокладка електропроводки, водопостачання;
– установка автономного опалення;
– монтаж нового підлогового покриття;

– перепланування приміщення, створення отворів, перегородок, сходів, ніш.


Правильний ремонт виробничих приміщень

За допомогою сучасних технологій можна створити максимально комфортні умови на основі голих стін практично з будь-якого матеріалу. Наша компанія здійснює ремонт під ключ виробничих приміщень, ми робимо корисні і оригінальні споруди вищого рівня.


Позитивний ремонт житлових приміщень

Компанія NewStroy робить ремонт житлових приміщень: будинків, котеджів і квартир під ключ. Ми виконуємо наступні види ремонту:

– частковий;
– косметичний;
– комплексний;
– євроремонт.

Частковий ремонт потрібно тоді, коли потрібно щось підремонтувати. Наприклад, у ванній відпало кілька плиток, в коридорі потрібно замінити лінолеум, в будинку потрібно встановити нову водопровідну або каналізаційну систему, монтувати котел опалення і інше.

Як правило, в косметичному ремонті потребують ті приміщення, в яких не так давно проводився комплексний ремонт. Просто господарі хочуть оновити зовнішній вигляд приміщення. У таких випадках переклеюють шпалери, іноді замінюється підлогове покриття, перефарбовуються стелі.


Комплексний ремонт і оздоблення приміщень з нами легко реалізувати

Комплексний, або капітальний ремонт під ключ включає в себе складання дизайн-проекту, перепланування приміщення, заміну віх комунікацій, вирівнювання поверхонь, заміну віконних і дверних конструкцій, обробку поверхонь. Як правило, будь-яке приміщення раз в 15-20 років потребує капітального ремонту.

Євроремонт це той же комплексний ремонт, тільки з використанням найякісніших будівельних і оздоблювальних матеріалів. Тут не обійтися без складання дизайн-концепції майбутнього приміщення. Євроремонт дозволяє створити стильне і сучасне приміщення. Головною відмінністю євроремонту є його унікальність. У більшості випадків дизайнери розробляють проекти в тісній взаємодії з замовниками. Вони враховують всі побажання клієнтів і беруть до уваги потреби всієї родини. Наша компанія знає всі тонкощі таких робіт і зробить ремонт квартир приміщень на вищому рівні.

Ми виконаємо ремонт, оздоблення приміщень будь-якої складності і за короткий проміжок часу. Звертайтеся до нас. Ми гарантуємо високу якість ремонтних робіт і доступні ціни.


Найкращий ремонт нежитлових приміщень від компанії NewStory.

Ви придбали старе нежитлове приміщення і вирішили зробити в ньому ремонт? Тоді компанія NewStory те, що вам потрібно! З нами почнеться нова історія вашого Вже колись старого приміщення. Найкращі знавці своєї справи: дизайнери інтер’єру, малярі та будівельники, попрацюють над вашим будинком так, що ви більш не згадаєте про його колись убогому стані.

Ми пропонуємо також ремонт житлових приміщень, робимо як євро-ремонт, так і капітальний ремонт приміщень, змінюючи дизайн приміщення вщент, від вас лише потрібно сказати ваші побажання!

Наші висококваліфіковані «вовки ремонту» зроблять обробку вашого заміського будинку і котеджу під ключ, а також ремонт квартир приміщень, за досить привабливою ціною і гарантією якості надовго! Замовте ремонт складів, ремонт промислових будівель.

Ремонт і обробка приміщень? Дурниця! Принцип нашої роботи – це професіоналізм, відповідність європейським стандартам якості і відповідальність.
З NewStory ремонт оздоблення приміщень і ремонт нежитлових приміщень буде виконана на вищому розряду, ви отримаєте результат, на який розраховували, при мінімальних витратах.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, в среднем: 5,00 на основе 5)
Loading...