$

Вигідний ремонт шкіл

Ремонт шкіл у Києві під ключ від компанії NewStroy – це не просто проведення реставраційних робіт у будівлі, це створення комфортних умов навчання для маленьких дітей і підлітків. Особлива атмосфера в кожному навчальному закладі створюється завдяки розпису стін. Яскраві різнокольорові картини роблять процес навчання набагато цікавіше і втягують маленьких всезнайок у великий світ науки.

Ви можете замовити послуги досвідченого дизайнера в нашій фірмі, який створить неповторний проект кожної аудиторії, а також актового залу, спортзалу і вестибюля. Крім усього іншого, фахівець підкаже вам найбільш вдалі кольори для фарбування стін, які будуть сприяти концентрації уваги для продуктивного процесу навчання.

Як правило, замовники вибирають ремонт шкіл в Києві від нашої професійної компанії, адже тільки кваліфікована бригада майстрів може якісно виконати заміну каналізаційних і водопровідних труб, повну або часткову заміну електропроводки та усунути неполадки в системі опалення, зробити якісний капітальний ремонт. Професійний електрик врахує рівень навантаження в електромережі при підключенні освітлювальних приладів в кожній аудиторії.


Ремонт шкіл під Ваш бюджет

Ні для кого не секрет, що фінансування шкіл досить скромне. Фахівці компанії NewStroy допоможуть замовнику вибрати високоякісні будівельні матеріали та обладнання для виконання ремонту за мінімальною ціною. Наші клієнти можуть замовити заміну вікон і дверей, ремонт стін, ремонт підлоги і ремонт стель з використанням зносостійких екологічних фарб. У шкільних їдальнях, танцювальних класах, коридорах і звичайних аудиторіях буде доречним використання міцного лінолеуму.


Фото ремонту шкіл від Newstroy

[fancygallery id=”6″ album=”6″]

Замовник може зупинити свій вибір, як на дорогому капітальному ремонті всієї будівлі, так і на частковому або косметичному ремонті школи в Києві.
Капітальний ремонт під ключ включить у себе видозміну фасаду школи, можливість перепланування окремих приміщень, повну заміну системи водопостачання і т.д.

Косметичний ремонт – це усунення дефектів старого зношеного ремонту (перефарбування стін, заміна підлогового і стельового покриття, заміна освітлювальних приладів і окремих елементів сантехніки).

Обираючи послуги із ремонту будівлі від нашої компанії, ви вибираєте виконання якісного ремонту у вашій школі за мінімальною ціною.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, в среднем: 5,00 на основе 5)
Loading...