$

Оперативний ремонт складів

Складське приміщення – одне з найголовніших споруд, як у промисловому, так і в торговому бізнесі. Очевидно, що абсолютно не припустимо містити його не в належному стані.

Однак, більшість керівників відкладають ремонт складів в Києві лише тому, що вже мали гіркий досвід в проведенні такого виду робіт.

Ми існуємо на будівельному ринку вже більше 7 років. І без праці утримуємо лідируючі позиції лише тому, що кредо компанії NewStroy довести нашим клієнтам, що ремонт і обробка може доставляв клопоти і нервування, а одне лише задоволення.

У призначений Вами час прибуде виконроб, який стане курирувати всі будівельні роботи на Вашому об’єкті. Він оцінить масштаби необхідних робіт з урахуванням можливої необхідністю перепланування. Так само розповість про відповідні для цих цілей будматеріалах. Адже складські приміщення повинні задовольняти як протипожежні вимоги, так і всі норми виробництва. При цьому Ви погодить самі економні шляхи виконання будівельних робіт в Києві. Природно, відвідування нашого організатора стане для Вас абсолютно безкоштовним. Замовляйте ремонт виробничих приміщень і ремонт промислових будівель під ключ.

Ви оберете зручні для Вас терміни проведення ремонту або обробки з тим, що б це не відбилося на Ваших бізнес-планах.

При бажанні Ви можете замовити необхідні дизайнерські рішення для більш раціонального використання складських приміщень.


Фото ремонту складів від Newstroy

 


Переваги ремонту складів з компанією NewStroy

Ремонт складов

Основною перевагою в роботі компанії NewStroy є відсутність лізингу робітників. Головний “коник” нашої фірми полягає в тому, що у нас працюють тільки постійні робочі-будівельники, які мають профільну освіту і регулярно проходять навчання на курсах удосконалення кваліфікації.

Крім того використовується тільки власна техніка та інструмент.

Все це дозволяє на порядок знизити вартість будівельних робіт, гарантувати їх якість і терміни.

Ми працюємо тільки після укладення договору, в якому враховуються в першу чергу інтереси клієнта. За невиконання будь-яких пунктів укладеного договору компанія NewStroy зобов’язується виплатити неустойку.

Такий вид співпраці захистить Вас від несумлінного підрядника і зробить ремонт складу в Києві швидким і непомітним. Замовте ремонт торгового центрів під ключ.

Досвід в проведенні ремонту складів до Києва дозволить нам довести самому сумнівається замовнику, що ремонтні роботи можуть приносити тільки задоволення як процесом так і результатом.

Ремонт в європейських країнах вже давно не викликає ніяких негативних емоцій. Наша семирічна робота спрямована на підтвердження цього постулату.

Ми здамо в експлуатацію Ваш склад у строго обумовлений час і будемо раді і надалі продовжити співпрацю з Вами.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, в среднем: 5,00 на основе 5)
Loading...