$
Зміст
1.Варіанти матеріалів для обробки фасадів штукатуркою
2.Технологія штукатурки фасадів. Варіанти зовнішнього вигляду
Популярність цього способу декору будівель дуже велика, але ще і продовжує зростати. Це пояснюється легкістю роботи з даним матеріалом, швидкістю, легкістю і дешевизною. Штукатурка фасадів обходиться дешевше, а варіанти забарвлень і фактур абсолютно безмежні.

Штукатурка фасадів пов’язана з роботою на висоті, тому в розпорядженні фахівців нашої компанії завжди в розпорядженні є спеціальна техніка для промислового альпінізму, люльки і ліси. Для кожного об’єкта підбір матеріалів і технологія їх виконання підбирається індивідуально. Як і євроремонт квартир, ціна на який обмежена, підбір матеріалів слід проводити ретельно.otdelka-fasadov-domov-shtukaturkoy

Ми виконуємо такі роботи по обробці фасаду штукатуркою:

  • з використанням штукатурки короїд;
  • з використанням декоративної штукатурки баранчик;
  • обробка мармуровою крихтою.

Зовнішня обробка проводиться після того, як завершені роботи по утепленню фасаду. Залежно від стану поверхонь і фінансових можливостей обробка може проводитися за допомогою або готових, або сухих сумішей. Підбираються матеріали у відповідності з тими матеріалами, які були використані для утеплення. Це робиться тому, що для кожного виду утеплювача підходять тільки певні суміші. Якщо одному підійдуть акрилові, то для інших необхідно брати мінеральні або силіконові.


Варіанти матеріалів для обробки фасадів штукатуркою

У будівельних магазинах можна зустріти кілька різновидів штукатурки для обробки фасадів. Наприклад, акрилові суміші продаються вже в готовому вигляді, а за допомогою колірування доводяться до необхідного відтінку. За рахунок наявності в таких сумішах синтетичних смол поверхня після обробки буде «дихати», а значить утворення надлишку вологи в шарах фасаду і на стінах всередині виключено.

Важливо пам’ятати, що акрилова штукатурка фасадів не проводиться, якщо стіни були утеплені за допомогою мінеральної вати. Таке поєднання негативно позначається на конденсації вологи, що робить утеплення марним. Плюс такої штукатурки в ціні, і в тому, що за допомогою такої штукатурки можна приховати невеликі подряпини на зовнішніх стінах.

Мінеральні суміші можна використовувати поверх будь-якого утеплювача і на будь-яких поверхнях. Мінеральний шар також добре справляється з виведенням вологи і колоріруется в самі різні кольори.

Найдешевшими вважаються силікатні суміші, але не дивлячись на це, ми рідко кому і коли рекомендуємо їх використовувати, так як цей вид матеріалів не володіє необхідною еластичністю. А це означає, що навіть при незначних температурних коливаннях на стінах будуть утворюватися тріщини і пошкодження. Тоді на дизайн квартир фото, євроремонт можна виділити більше коштів.

Найбільш оптимальним варіантом є використання штукатурки на основі силікону. У фасаді обробленим таким чином не накопичується волога, він не втрачає свій вигляд при температурних коливаннях, йому не страшні грибки і мікроорганізми. Це не дешеве задоволення, але таке якість вартує того.


Технологія штукатурки фасадів. Варіанти зовнішнього вигляду

Для досягнення найкращого результату фахівці компанії використовують різні суміші і матеріали. Це дозволяє виконати обробку «під мармур», «під цеглу», «короїд» і навіть венеціанську штукатурку.Декоративна штукатурка фасадів

Домогтися індивідуального і незабутнього екстер’єру можна за рахунок поєднання відразу декількох видів декору. Найпопулярнішими вважаються штукатурки короїд, баранчик і мозаїка. Кожен з цих видів має унікальні особливості, і вони відмінно поєднуються з такими матеріалами як цегла, камінь та ін.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 оценок, в среднем: 3,50 на основе 5)
Loading...