$

Акция привиди соседа получи скидку

Приведи сусіда – отримай знижку 5%

Не секрет, що ремонт – це такий захід, який часто охоплює відразу кілька квартир в під’їзді. Особливо часто це буває, якщо будинок зданий недавно, і мешканці тільки починають вселятися.

Якщо Ви замовите ремонт квартири в компанії “NewStroy” одночасно з Вашим сусідом по дому (або кондомінімумі), то Ви отримуєте 5% знижку від вартості робіт.

Приведи двох сусідів – отримай знижку 10%

Як правило, ремонт захоплює одночасно кілька квартир у будинку. Особливо легко це зрозуміти жителям недавно зданих в експлуатацію будинків. Крім того, це пояснюється і сезонністю робіт, і економічною ситуацією і модою, в кінці-кінців.

Якщо Ви замовите ремонт квартири у Києві в компанії “NewStroy” одночасно з двома Вашими сусідами по будинку, то Ви отримуєте 10% знижку від вартості робіт.

Приведи трьох і більше сусідів – отримай знижку 15%privedi-soseda

Зазвичай буває так, що ремонтом в один час охоплено декілька квартир у будинку. Якщо будинок новий, то це дуже легко пояснюється. Ще це трапляється через сезонність, економічну ситуацію або моду. Однак, Ви можете скористатися цим і, організувавши активну групу зі своїх сусідів, заощадити на проведенні ремонту своєї квартири.

Якщо Ви оформите ремонт квартири в компанії “NewStroy” одночасно з трьома і більше Вашими сусідами по будинку, то Ви можете розраховувати на 15% знижку від вартості робіт.

 

* за умови виникнення одночасних знижок по представленим акціям підсумкова знижка не сумується.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, в среднем: 5,00 на основе 5)
Loading...