$

З чого будуємо

Будинок з газоблоку

Цегляні будинки

Каркасні будинки

Ціни на будівництво будинку

Коробка будинку

від

350 у.е./м2

Готовий будинок під обробку

від

650 у.е./м2

Будівництво будинку під ключ

від

850 у.е./м2

замовити прорахунок на будинок під ключ

    Структури витрат при будівництві будинку

    Будівництво складів у Києві
    Будівництво складів у Києві
    Будівництво складів у Києві

    01

    Проектування, підготовка

    проектування будинку, отримання дозволів, підключення зовнішніх комунікацій, підготовка будівництва

    Будівництво складів у Києві

    02

    Фундаментні роботи

    котлован, подушка, дренаж, підведення комунікацій, зведення фундаменту

    Будівництво складів у Києві

    03

    Будівельні конструкції

    стіни, перегородки, фасад, цоколь, міжповерхові перекриття, кроквяна система і покрівля, водостічна система, утеплення, зовнішні двері і вікна

    Будівництво складів у Києві

    04

    Внутрішнє оздоблення

    оздоблення стін і стель, обробка підлог, камені та димар, сантехніка, міжкімнатні двері, міжкімнатні сходи, плінтуса, відкоси, лиштви

    Будівництво складів у Києві

    05

    Інженерні системи

    опалення, водопостачання та внутрішня каналізація, вентиляція, електрика, слабкострумове обладнання

    Схема роботи

    01
    Проэктирование

    Проектування

    • – готовий будинок
    • – індивідуальне проектування
    02
    Выезд на участок

    Виїзд на ділянку

    • – складання ТЗ з замовником
    • – пприв’язка будівлі до ділянки
    03
    Подписание договора

    Підписання договору

    • – фіксація вартості і строків робіт
    • – графік платежів і будівництва
    • – відповідальності та гарантії
    04
    Сдача объекта

    Здача об’єкту

    • – підписання актів виконаних робіт
    05
    Добро пожаловать в ваш новый дом

    Ласкаво просимо до вашого нового будиноку

    готові проекти котеджів із цінами будівництва

    Ми підготували понад 200 проектів будинків із точним
    прорахунком вартості матеріалів і робіт “під ключ”

    перейти до каталогу проектів

    Сучасні умови ведення справ привели до того, що практично кожен виробничий об’єкт проводить будівництво складів у Києві для власних потреб.

    Це надзвичайно важливе приміщення, тому до нього пред’являються високі вимоги, які в однаковій мірі відносяться як до виконання робіт, так і до зовнішнього вигляду. Завжди є можливість орендувати готове приміщення або організувати будівництво складів (терміналів) з підручних матеріалів, однак обидва ці варіанти програють модульноій конструкції складів. Це найбільш ефективний, швидкий і оптимальний варіант на сьогоднішній день.

    Будівництво складів

    Будівництво складів (терміналів) починається з проектування (так само як і ремонт будинків), в процесі якого замовник повинен детально описати всі свої побажання і вимоги. Тільки в цьому випадку фахівець зможе створити такий проект, який в повній мірі буде відповідати уявленням і запитам замовника. Такі склади будуть враховувати особливості логістики, технології розміщення товарів і їх переміщень.

    Конструкція також може зазнавати зміни, якщо цього потрібно. Так, можна позбутися колон всередині будівлі, що перетворить склад в однопролітне приміщення зі значною корисною площею. Склад може мати довільну форму, що дасть можливість ефективно організувати складування, сортування та зберігання вантажів і товарів.

    Відмінною особливістю сучасних складів є їх практичність і багатофункціональність. Щоб підтримувати високий рівень продуктивності не у збиток зручності, склади для логістичних компаній оснащуються вбудованими адміністративно-побутовими корпусами.

    Вони найбільш оптимальні для використання на виробництві або митних пунктах. Залежно від потреб замовника можливе виконання корпусу АБК у два і більше поверхів, в яких розміщуються офіси, допоміжні, технічні та приміщення для відпочинку. Планування видозмінюється без будь-яких втрат для несучих конструкцій.

    В основі кожного складу знаходиться металевий каркас, елементи якого тримаються разом за рахунок болтових і зварних з’єднань. Після складання каркас обробляється вогнезахисними складами, які не дозволяють конструкції перегріватися.

    Щоб підвищити міцність і жорсткість конструкції будівлі, каркас збирається зі сталевих рам, які кріпляться один до одного поздовжніми і діагональними прогонами. За рахунок таких заходів будівлі здатні протистояти сніговим та вітровим навантаженням, а також динамічним навантаженням при роботі обладнання і техніки на території складу. Каркас ретельно проектується з урахуванням кліматичних і погодних умов навколишньої місцевості, це дозволяє досягти запасу міцності вузлів, з’єднань і деталей.

    Будівництво проводиться з конструкторським наглядом, який спрямований на підтримку якості і технології будівництва. Проводиться багаторівневий контроль якості зварних швів, у процесі якого проводяться лабораторні рентгенографічні і ультразвукові дослідження.

    Уся інформація і відповідні сертифікати надаються замовникові разом із висновками лабораторних обстежень конструкцій і актами прихованих робіт.

    Замовити будівництво складів можна в залежності від виду матеріалів, які будуть там зберігатися. Холодні склади підходять для зберігання товарів, які бояться низьких і високих температур, а також їх перепадів, підвищеної вологості. Холодний склад захистить всю продукцію від дощу, вітру, снігу і сонця, до того ж ціна на таку конструкцію буде відсотків на 30 нижче, ніж утеплений склад аналогічної конструкції.

    Покрівля та стіни холодного складу обшиваються довговічними листовими матеріалами, такими як профлист або полікарбонат. Остаточний вибір за замовником, але фахівці допоможуть визначитися з найбільш підходящими матеріалами, виходячи з умов експлуатації приміщення, технічних вимог і зовнішнього вигляду.

    Для обшивки стін і в якості покрівельного матеріалу утепленого складу використовуються сендвіч панелі заводського виготовлення або полистовой поелементної збірки.

    Переваги даного матеріалу полягають не тільки в їх високого ступеня заводській готовності, що підвищує швидкість монтування листів, але і широкому розмаїтті доступних наповнювачів для панелей, які мають різні коефіцієнти теплоізоляції, товщину панелей та їх колірну різноманітність. Високий ступінь утеплення забезпечують негорючі наповнювачі, які використовуються в сендвіч панелях. За рахунок використання такого матеріалу ви можете зробити зовнішній вигляд свого складу яскравим і незабутнім.

    Крім проектування і будівництва ми також допоможемо з комплектуванням будівлі складу під ключ, наприклад, орними або підйомними воротами, хвіртками, оклевелерами, кран-балками та іншими елементами.

    Склад може виконуватися суцільним стрічковим заскленням з пластиковими вікнами або з прозорим стільниковим полікарбонатом. На покрівлі складу можна встановити світлопрозорі конструкції.

    Якщо на виробництві виникла екстрена необхідність зміни місця розташування, склад без проблем переноситься на нове місце. Досягти цього можливо за рахунок використання легких металевих конструкцій ще в процесі будівництва. Єдине, на що доведеться витратити час і гроші – це будівництво фундаменту, а приміщення складу – тільки зібрати разом і з’єднати елементи. Конструкція не втратить своїх експлуатаційних характеристик і зовнішнього вигляду навіть від безлічі збірок і розборок.

    Технологія будівництва складів і ангарів

    img_3

    ohranasklada

    Відео про будівництво складів

    Ціни на наші послуги

    Вигоди роботи з компанією NewStroy

    Завдяки досвідченим проектувальникам робота виконується швидко і якісно. Для кожного клієнта пропонується створення індивідуального проекту або вибір із стандартних варіантів. При необхідності можливі множинні модифікації металевого каркаса, реконструювання або зміна в процесі експлуатації.

    Клієнти також можуть розраховувати на повний комплекс послуг з геологічного аналізу місцевості, проектування і будівництва фундаменту, виробництва і доставки готових конструкцій на майданчик, де проходить будівництво.

    У сферу наших послуг входить розробка проектів і будівництво сільськогосподарських складів і навісів, митних і промислових складів, а також складів для логістичних компаній. Ви можете замовити будівництво складів у Києві у нас, або залишити онлайн заявку.

    Читати текст повністю

    у вас ще залишилися питання?

      1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Оценок еще нет)
      Loading...