Скільки буде коштувати
Ваш ремонт?

Дізнатися зараз!
$

Будівництво сільськогосподарської ферми від 700 грн/м2

Можливості виконання конструкції:

  • Металевий каркас: тентова тканина; набірний сендвіч; профільований лист; заводські сендвіч-панелі; комбінування.
  • В’їзна брама.
  • Бетонна підлога.

Будівництво С/г будівель передбачає наявність чималих знань і досвіду в цій сфері, так як у процесі потрібно звести найрізноманітніші споруди сільськогосподарського призначення, такі як свинарники, стайні, корівники, будівлі для птахоферм, овочеві бази, зерносховища, навіси для вигулу тварин і будівлі для зберігання кормів.

Коли обмежений бюджет і час, виручає модульне будівництво С/г будівель, так як воно проводиться в рази швидше, дешевше, але не менш якісно і надійно. Дана технологія використовується і коли проводиться капітальний ремонт квартири, будинку або іншого громадського приміщення. Приміщення, побудовані за модульною технологією, вимагають мінімальних витрат у процесі будівництва і обслуговування, а по зручності і комфорту не поступаються капітальним будівлям.Будівництво с/г будівель

Щоб почати будівництво С/г будівель, перш за все необхідно ретельно підготуватися. У цьому вам допоможуть наші фахівці, які зроблять всі виміри на місцевості, зроблять розрахунки і підготують всі необхідні документи.

Вибір і підключення комунікацій залежить від призначення сільськогосподарської споруди. Також на вибір впливають кліматичні зони, де планується розташування будівлі. Виходячи з цих показників, вибирається ступінь утеплення.

Запорука успіху в простоті і якості, тому наша компанія пропонує зосередити увагу на швидкомонтованих будівлях на основі металоконструкцій, так як вони мають істотні переваги, які помітні на етапах узгодження, будівництва, експлуатації.

Завдяки налагодженій системі і великому досвіді спілкування між кваліфікованими проектувальниками і замовником відбувається максимально продуктивно, а це значить, що свинарники, корівники, пташники або стайні будуть саме такими, якими ви хочете їх бачити. І з’являться вони в готовому вигляді точно в домовлені терміни на умовленому місці.

Будинки, побудовані за каркасною технологією, добре проходять випробування часом і кліматичними факторами, тому вони незамінні в сільському господарстві.

До того ж вони оснащуються сучасною системою комунікацій, яка дозволяє підтримувати чистоту і порядок. При бажанні додатково можуть бути встановлені системи контролю температури та спеціальне обладнання для автоматизації годування і напування тварин.

Установка подібних систем коштує недешево, проте вони повною мірою себе окуповують. Так як в с/г приміщеннях будуть перебувати тварини і птахи, то споруди повинні бути виконанні з дотриманням всіх санітарних норм і правил безпеки. Для цього використовуються ізоляційні матеріали, які підвищують рівень теплозбереження.

Для зручності клієнти мають можливість вибрати вже розроблені проекти коне-, птахо або тваринницьких ферм, ферм для свиней, птахів, корів і іншої худоби. Такі проекти вже містять повний набір будівель, які необхідні для належної організації роботи ферми, при цьому вони залишаються гнучкими для внесення змін в структуру за бажанням замовника.IMG_0221

Якщо ви хочете обзавестися невеликою фермою, де могли б вести господарство, тоді проект можна максимально скасувати, і залишити лише мінімально необхідний набір будівель. Для створення великого сільгоспу проект додатково розширюється і доповнюється зерносховищем, овочесховищем, господарськими будівлями, де можна було б зберігати інвентар, стоянками для техніки, адміністративними приміщеннями.

Перш, ніж задатися питанням, скільки коштує зробити косметичний ремонт, весь процес ділиться на етапи. Це робиться для того, щоб в процесі виконання робіт можна було паралельно вводити в експлуатацію вже готові споруди і займатися будівництвом наступних.

Відмінною особливістю будівництва швидкомонтованих будівель є те, що для роботи не потрібно багато техніки, та й весь процес проходить досить просто і швидко. А це означає, що навіть якщо будівництво ще триває, готові споруди цілком готові до експлуатації.

Незаперечним досягненням модульного і каркасного будівництва є гнучкість. Практично будь-яку будівлю легко можна розширити в масштабах, якщо раптом виникне така необхідність. Також може виникнути така ситуація, коли потрібно змінити місце розташування будівель. При капітальному будівництві зробити це було б неможливо, але модульна технологія дозволяє перевозити споруди на будь-які відстані без втрат і деформацій в конструкції. Відмінною особливістю будівництва швидкомонтованих будівель є те, що для роботи не потрібно багато техніки, та й весь процес проходить досить просто і швидко. А це означає, що навіть якщо будівництво ще триває, готові споруди цілком готові до експлуатації.

Модульні будівлі підійдуть для використання в будь-якій кліматичній зоні, досить вибрати відповідні матеріали. Так, для використання в теплих широтах можна вибрати матеріали, що не володіють значною теплоізоляцією. Які, проте, абсолютно необхідні, коли ви плануєте проводити будівництво в холодних широтах. Матеріали з утепленням дозволять зберегти тепло всередині приміщення, а продумана система опалення зробить час, проведений усередині ще більш комфортним.

Щоб максимально знизити витрати для утеплення використовуються сендвіч панелі, які вже містять тепло- і звукоізоляційні шари.

Високі технічні та експлуатаційні характеристики досягаються за рахунок використання сучасних матеріалів і обладнання не тільки на початку шляху, але і на кожному етапі виробництва.

Індивідуальний підхід до кожного замовлення забезпечує створення унікального проекту. За бажанням клієнта с/г будівля додатково укомплектується будь-яким обладнанням, комунікаціями та іншими важливими елементами. Найчастіше замовники вибирають типові проекти, однак ми також можемо провести індивідуальне проектування, що включає розробку, виконання і будівництво «під ключ» сільськогосподарської ферми будь-якої складності.

Плюсів у швидкобудуючогося будівництва і так багато, але якщо застосувати його до сільської місцевості, то і тут переваги відразу кидаються в очі.

Виключається необхідність транспортувати і орендувати важку і вузькоспеціалізовану техніку, що само по собі було б складно зробити з урахуванням не розвинених дорожніх комунікацій. При модульному будівництві на майданчик поставляються вже практично готові конструкції, а для завершення робіт необхідно встановити фундамент і провести остаточну збірку.

Також слід сказати, що не доведеться займатися доставкою важких цегли, блоків, перекриттів і розчинів. Швидкомонтовані будівлі споруджуються з легких металевих конструкцій і матеріалів для обшивки, що істотно заощаджує кошти і час.

Модульне і каркасне будівництво прибирає обмеження, накладені капітальним будівництвом. Такі будинки легко можуть бути побудовані практично на будь-якій місцевості і в будь-яких кліматичних умовах, а термін їх експлуатації не менший, ніж у інших будівель.

У сферу роботи нашої компанії також входить будівництво спеціалізованих ферм для великої рогатої худоби. Такі будівлі оснащуються всіма необхідними елементами для годування, напування і гідного утримання худоби.

Сучасна ферма в обов’язковому порядку повинна оснащуватися будівлею для зберігання інвентарю, яка, при бажанні замовника, може бути оснащена сучасними системами зберігання, наприклад, стелажами, які дуже корисні й зручні для підтримки порядку в приміщенні. У нас ви також можете замовити будівництво овоче- та зерносховищ.

Використання просунутих і вигідних технологій призводить до того, що в результаті ви отримуєте сучасні, екологічні та економічні сховища, де овочі, зерно будуть довго зберігатися без загрози гниття. Для зручності будівництво овоче- та зерносховищ може бути виконано по сусідству з пташниками, свинарниками, корівниками або стайнями, щоб максимально спростити процес годування тварин.

Спроектувати і побудувати сільськогосподарську ферму досить складно. Важливо врахувати безліч нюансів, що дозволить уникнути непотрібних проблем і зайвих витрат. Тому за допомогою слід звертатися до фахівців, які мають практичний досвід у такого роду справі. Тільки так можна легко впоратися навіть з найскладнішими і, здавалося б, нездійсненними завданнями.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, в среднем: 5,00 на основе 5)
Loading...