$

Ремонт – це слово здатне викликати здригання навіть у найсміливіших. З чого почати, яка послідовність, якого виробника вибрати – всі ці питання в компетенції компанії «NewStroy». Довірте укладання паркетної дошки в Києві нам, досвідченим професіоналам. Замовте ремонт квартири в НьюСтрой
Ми готові вам допомогти:

1. Визначити обсяг планованих робіт

2. Розрахувати кількість матеріалів

3. Підібрати перевірених виробників

4. Придбати будматеріали за оптимальною ціною

5. Виконати всі роботи в найкоротші терміни

6. Провести укладання паркетної дошки за реальною ціною

7. Надати гарантію на виконані нами роботи

укладка паркетной доски

Якісну роботу з укладання паркетної дошки в Києві ми вам гарантуємо. Команда високопрофесійних майстрів компанії «NewStroy» здатна перетворити підлогу вашої квартири на витвір мистецтва.

Для вас ми можемо:

1. Вирівняти підлогу і підготувати її під укладання паркетної дошки

2. Зробити правильну підкладку, яка забезпечить тепло і шумоізоляцію

3. Правильно виконати пароізоляцію

4. Закупити для вас матеріали і виконати роботу під-ключ

Ціна на укладання паркетної дошки

Найменування робіт Од. вим. Ціна, грн
1 Шлифовка підлоги м2 35,00
2 Паркетні роботи (циклювання, шліфування, лакування) м2 260,00
3 Грунтовка підлоги перед стяжкою м2 8,00
4 Устрій стяжки самовирівнюючої м2 45,00
5 Обезпилювання поверхні перед устроєм паркетної дошки м2 8,00
6 Устрій паркетної дошки плаваючим методом м2 150,00
7 Устрій паркетної дошки по діагоналі м2 170,00
8 Устрій і розкрій фанери з кріпленням м2 100,00

Майстри компанії «NewStroy» зроблять укладання паркетної дошки під ключ за найоптимальнішою ціною в Києві. Ми виконуємо роботу з укладання двома способами.

1. Плаваюче укладання. Скріплення за методикою паз-гребінь. Це безклеєвий метод укладання, який добре себе зарекомендував при перепадах тиску і вологості в приміщенні. Такий метод підходить для заміських будинків і квартир з високою вологістю.

2. Клейове укладання. Паркетну дошку скріплюють за допомогою клею. Такий метод використовується для укладання на великій площі. Кріплення планок до основи за допомогою клею. Забезпечить міцність і довговічність виконаних робіт.
Укладання паркетної дошки на підлогу в Києві виконується значно легше, ніж укладання штучного паркету. Основними нюансами при виконанні робіт є:

1. Температура. У робочому приміщенні повинна бути температура не менше 18 * C, і вологість не більше 60%.

2. Форма приміщення. При квадратній формі кімнати, паркетну дошку укладають паралельно падінню світла, а в прямокутних приміщеннях – настил планок відбувається по довжині приміщення.

укладка паркетной доски плавающим способом

Давайте поговоримо про форми укладання

1. Звичайна форма укладання. Це укладання уздовж стіни з урахуванням падіння світла і з урахуванням збереження малюнка паркетної дошки.

2. Діагональне укладання паркетної дошки. Це найпоширеніша форма укладання, вона ж найпопулярніша серед замовників. Паркетна дошка укладається під кутом 45 ^ до стіни, на якій знаходиться дверний прорізом. Особливо ефектно така підлога виглядає в просторих залах, де площа укладання від 40 і більше метрів квадратних. Такий метод візуально збільшує простір і створює ілюзію ще більшої зали. При такому способі укладання перевитрата матеріалу 7-10%.

3. Шахове укладання. Ця укладка паркетної дошки виконується зі зміщенням кожного наступного ряду, що укладається рівно на половину дошки. Така підлога буде створювати ілюзію шахівниці. При цьому методі укладання економія матеріалу складає 10-15%.
Фахівці компанії «NewStroy» нададуть вам грамотну консультацію по телефону або в он-лайн режимі. Ми допоможемо вам вибрати вид підлогового покриття: паркетна дошка або масивна дошка, можливо штучний або палацовий паркет.

Майстри компанії «NewStroy» чисто і акуратно виконають:

1. Монтаж покриття для підлоги

2. Укладання підлогового покриття

3. Якісно виконаємо реставрацію підлогових покриттів

У нас найсучасніше обладнання і ретельно відібраний і навчений персонал. Майстри компанії«NewStroy» завжди виконують свою роботу на високому рівні в чітко обумовлені терміни. Ми економимо ваш час, ми гарантуємо якість, перевірену часом. З нами працюють як приватні особи, так і будівельні компанії. Показником нашої роботи є численні відгуки наших постійних клієнтів. Компанія «NewStroy» добре зарекомендувала себе на ринку будівельних та оздоблювальних робіт у Києві. Ми виконуємо роботи по розробці дизайну інтер’єру квартир і офісних приміщень. Прямо зараз ви можете зателефонувати нам або оформити ваше замовлення на сайті.

Обирайте лідерів. Працюйте з кращими.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, в среднем: 3,50 на основе 5)
Loading...